@

Versproducten in optimale conditie geleverd

Kwaliteitscontrole

Multi-temperatuur koelfaciliteiten

Blastcooling of Vacuumcooling

Uw versproduct, ons specialisme

Groenten en fruit

De variatie in de diverse soorten groenten en fruit die vanuit de hele wereld door APC Handling worden afgehandeld is eindeloos. De meest voorkomende productsoorten  zijn mango’s, avocado’s, asperges, papaja’s, ananas, bonen en peulen. Iedere soort heeft zo zijn eigen karakteristieke en specifieke behandeling nodig. Ook hier geldt, dat de temperatuur voor specifieke artikelen varieert en tegelijkertijd zeer belangrijk is voor behoud van de versheid, ook wel shelve life genoemd. Dankzij de multi temperatuur koelfaciliteiten en diverse terugkoeltechnieken, is APC Handling in staat om deze diensten aan te bieden bij de meest optimale temperatuur.

 

Afhankelijk van het product en de staat waarin het bij APC Handling binnen komt, wordt de juiste opslaglocatie gekozen en, indien van toepassing, de juiste terugkoeltechniek toegepast. Terugkoelen, kan via zgn. blast koeling of vacuüm koeling. Blast koeling wordt gebruikt voor koeling een geleidelijke manier, voor meer gevoelige producten. Moet het terugkoelen een stuk intensiever en sneller gaan gebeurt dit door middel van vacuüm koeling.

Versheid gegarandeerd.

Vis

Vanuit Noorwegen wordt veel verse zalm geproduceerd die bestemd is voor internationale export. De Noorse zalm wordt immers wereldwijd geconsumeerd. Veel van deze zalm wordt via Schiphol per luchtvracht verstuurd. De zalm wordt in dat geval per koeltruck vanaf de kwekerijen naar Schiphol gebracht. APC ontvangt wekelijks Noorse zalm. Wij zorgen ervoor dat de zalm voorzien wordt van de juiste export documentatie en verzorgen de plaat opbouw / ULD opbouw, alvorens wij de vracht kant en klaar aanbieden bij de betreffende luchtvaartmaatschappij.

De zalm wordt verscheept in speciale isolerende dozen, voorzien van ijs. Het is van groot belang dat de producten koel blijven. Dankzij de multi temperatuur koelfaciliteiten, is APC Handling in staat om deze diensten aan te bieden bij de meest optimale temperatuur. Versheid gegarandeerd.

Kruiden

APC Handling ontvangt veel verse kruiden, vanuit diverse landen. Deze kruiden komen voornamelijk uit Kenia en Israël, maar ook uit bijvoorbeeld Colombia of Thailand. De voornaamste kruiden die geïmporteerd worden per luchtvracht zijn basilicum, rozemarijn, dille, munt, bieslook en tarragon (dragon). Kruiden zijn enorm delicaat en gevoelig voor temperatuur. Het is van wezenlijk belang dat de juiste temperatuur gerealiseerd wordt wanneer APC Handling deze goederen in bezit heeft, voordat ze worden afgeleverd bij de klanten.

 

Hiervoor gebruiken wij o.a. blast koeling als oplossing. De kruiden met de meeste behoefte aan een zo laag mogelijke temperatuur zijn rozemarijn, munt, bieslook, dille en tarragon (dragon). Dankzij de blast koeltechniek, is snel terugkoelen een zeer veilige en kwaliteit bevorderende manier.

Vlees

Vlees wat per luchtvracht verscheept wordt, dient zo snel en koel mogelijk te worden afgehandeld. Wij verwerken o.a. hoogwaardige vleesproducten zoals Wagyu beef. Nadat het vlees is goedgekeurd door het NVWA, is het noodzakelijk dat de zending zo kort en koud mogelijk bij APC staat. Zo blijft de versheid optimaal gewaarborgd tot het moment van levering bij de klant. APC Handling is in staat om vers vlees onder de juiste condities over te slaan en af te leveren.

Noordpolderweg 13

1432 JH Aalsmeer

The Netherlands

 

0297 747 299

Info@apchandling.nl

APC handling 2022 – 2025 | Privacy Verklaringen | General Conditions