@

Nooit meer zorgen over transport van je versproducten

Deskundig internationaal team

Vast contactpersoon voor al je vragen

Gedreven en klantgericht

Welkom bij APC, Amsterdam Perishable Center

Na een vliegende start in 2013 heeft IPHandlers zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende en onafhankelijke import afhandelaars in de perishable sector. Hoewel de focus van IPHandlers altijd heeft gelegen op de bloemen en plantensetctor groeide ook het segment groente en fruit erg hard.

Vanuit de overtuiging dat iedere markt haar eigen benadering vereist werd daarom in 2019 zusterbedrijf APC Handling opgericht. Als logistiek specialist voor versproducten focust APC Handling zich op food-gerelateerde perishables klanten. Partijen die zoeken naar een onafhankelijke, klantgerichte import afhandelaar voor Nederland en de omringende Europese luchthavens zijn bij APC Handling aan het juiste adres.

Sinds de start in 2019 heeft APC Handling een mooie groei doorgemaakt. Naast logistieke oplossingen voor groenten- en fruitklanten is de dienstverlening verder uitgebreid en bedienen wij nu ook vis-, vlees- en foodstuffsklanten.

Met een deskundig team en meer dan 6.000m2 multi-functionele coldstore op een steenworp afstand van Schiphol zorgt APC Handling voor een zorgeloze levering van versproducten.

Als jonge, groeiende onderneming is APC Handling volop in ontwikkeling. Samen met het team en onze klanten wordt er continue gewerkt aan een doorontwikkeling van de strategie en dienstverlening.

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt. Wij vertellen je er graag meer over.


Maak kennis met het team

Noordpolderweg 13

1432 JH Aalsmeer

The Netherlands

 

0297 747 299

Info@apchandling.nl

APC handling 2022 – 2025 | Privacy Verklaringen | General Conditions